Nieuws

Unieke Chok-a-Blok hoekbescherming biedt optimale bescherming voor lading en spanband

De Chok-a-Blok hoekbescherming is speciaal ontwikkeld om kwetsbare oppervlaktes te beschermen tegen mogelijke beschadiging door, in het bijzonder spanbanden, tijdens het transport. U moet hierbij denken aan het transport van boten, leidingen, tanks, gelakte delen en alle andere soorten van lading die snel beschadigd kan worden.
De Chok-a-Blok hoekbescherming kan gemakkelijk en snel aan de spanband worden bevestigd. Terwijl de Chok-a-Blok keurig aan de spanband blijft zitten kan de spanband goed worden aangebracht. Alvorens de spanband onder spanning wordt gezet kan men de Chok-a-Blok makkelijk langs de spanband schuiven naar die plaats waar bescherming noodzakelijk is (het contactenpunt tussen lading en spanband).
Indien gewenst kunnen meerdere Chok-a-Bloks tegen elkaar worden geschoven om zo een grotere beschermingszone te bieden.
De Chok-a-Blok is zo ontworpen dat eenmaal op zijn plaats, de spanband over de hoekbescherming kan glijden zonder natuurlijk de lading te beschadigen (bij eventuele bewegingen van de vrachtwagen/vliegtuig/boot of het nawerken van de spanband). Tevens heeft de Chok-a-Blok kleine opstaande randen, hierdoor blijft de spanband goed op zijn positie t.o.v. de Chok-a-Blok.
Maar de Chok-a-Blok hoekbescherming kan ook zeer goed ingezet worden daar waar spanbanden schuin over de lading worden gespannen. De Chok-a-Blok hoekbescherming ligt altijd in lijn met de spanband.
De Chok-a-Blok wordt gemaakt in de UK. De polypropyleen Chok-a-Blok hoekbescherming heeft een gelijmde Plastazote™ foam rug.
De Plastazote™ foam is ligt van gewicht en flexibel. Maar gelijktijdig ook weer sterk om de lading optimaal te beschermen. De Plastazote™ foam is bestand tegen UV-licht, bestand tegen vocht, niet giftig, CFC- en HCFC-vrij en laat geen plekken, vlekken of sporen achter.

Black Cat Panther KSF (BCP-KSF) hoekbescherming

Nieuw voor 2010 in het programma is de Black Cat Panther – KSF hoekbescherming. Als basis voor dit nieuwe product diende de antislipmat Panther, de oersterke dichte antislipmat speciaal voor de transportsector.

De nieuwe BCP-KSF hoekbescherming biedt:

  • optimale zekerheid
  • voorkomt transportschade
  • beschermt lading en spanband
  • zeer lange levensduur
  • bijzonder geschikt voor buizen en profielen

De BCP-KSF hoekbescherming is de eerste flexibele hoekbescherming met antislip werking.

Ook zeer goed te gebruiken bij gebruik van spanbanden op gelakte producten. Ideaal voor het transport van buizen en/of profielen, roestvast stalen objecten etc. etc.

Verkrijgbaar in zeven verschillende uitvoeringen, waaronder een “duplex” uitvoering voor zware ladingen.