Chok-a-Blok

Unieke Chok-a-Blok hoekbescherming biedt optimale bescherming voor lading en spanband

De Chok-a-Blok hoekbescherming is speciaal ontwikkeld om kwetsbare oppervlaktes te beschermen tegen mogelijke beschadiging door, in het bijzonder spanbanden, tijdens het transport. U moet hierbij denken aan het transport van boten, leidingen, tanks, gelakte delen en alle andere soorten van lading die snel beschadigd kan worden.

  

De Chok-a-Blok hoekbescherming kan gemakkelijk en snel aan de spanband worden bevestigd. Terwijl de Chok-a-Blok keurig aan de spanband blijft zitten kan de spanband goed worden aangebracht. Alvorens de spanband onder spanning wordt gezet kan men de Chok-a-Blok makkelijk langs de spanband schuiven naar die plaats waar bescherming noodzakelijk is (het contactenpunt tussen lading en spanband).
Indien gewenst kunnen meerdere Chok-a-Bloks tegen elkaar worden geschoven om zo een grotere beschermingszone te bieden.

De Chok-a-Blok is zo ontworpen dat eenmaal op zijn plaats, de spanband over de hoekbescherming kan glijden zonder natuurlijk de lading te beschadigen (bij eventuele bewegingen van de vrachtwagen/vliegtuig/boot of het nawerken van de spanband). Tevens heeft de Chok-a-Blok kleine opstaande randen, hierdoor blijft de spanband goed op zijn positie t.o.v. de Chok-a-Blok.

 

Maar de Chok-a-Blok hoekbescherming kan ook zeer goed ingezet worden daar waar spanbanden schuin over de lading worden gespannen. De Chok-a-Blok hoekbescherming ligt altijd in lijn met de spanband.
De Chok-a-Blok wordt gemaakt in de UK. De polypropyleen Chok-a-Blok hoekbescherming heeft een gelijmde Plastazote™ foam rug.
De Plastazote™ foam is ligt van gewicht en flexibel. Maar gelijktijdig ook weer sterk om de lading optimaal te beschermen. De Plastazote™ foam is bestand tegen UV-licht, bestand tegen vocht, niet giftig, CFC- en HCFC-vrij en laat geen plekken, vlekken of sporen achter.

Als een ervaren speler op het gebied van ladingzekering in de BeNeLux markt zien we de Chok-a-Blok als een aantrekkelijke aanvulling op ons Black Cat programma. De goede kwaliteit, de aantrekkelijke prijsstelling en het gebruiksgemak (de beste producten zijn meestal de eenvoudigste producten) zijn productkenmerken die garant staan voor een goede acceptatie door de markt.

Leveringsvoorwaarden